BRYGGEENZYMER - GUMINASE-P
GUMINASE-P er en blanding af svampe ß-glucanaser, pentosanaser, amylaser og endoproteaser, der er udvalgt for at forbedre udbyttet af urt ekstrakt og urt filtreringshastigheden, når der brygges med rå hvede eller rå byg.
FORMÅL
At øge udbyttet af urt ekstrakt ved at nedbryde cellevæggenes bestanddele, forbedre gelatiniseringen af stivelseskornene og gøre det lettere for amylaserne at nå deres substrat, når der brygges med høje niveauer af rå hvede eller byg.
At forbedre urt filtreringshastigheden ved at hydrolysere ß-glucaner og pentosaner.
TEMPERATUR
Optimal 45-55°C.
pH EFFEKT
Optimal pH mellem 4,5 og 6,5.
ANVENDELSE
Guminase P tilsættes i begyndelsen af mæsken.
TILGÆNGELIGHED
Pulverform i plast- eller papdunke på 25-50 kg.
EKSEMPLER
100% rå hvede brygning ved brug af eksogene amylaser og Guminase P (satser: % w/w enzym/hvedekorn).
Maltosylase Liquamyl Guminase PExtract Udbytte (%) Total sukker (g/100 ml)* Maltose (%) Maltotriose (%) Glukose (%) Frit Amino Nitrogen (ppm)* Filtreringshastighed 0,1% (w/w)...
Maltosylase Liquamyl Guminase PExtract Udbytte (%) Total sukker (g/100 ml)* Maltose (%) Maltotri:Maltosylase Liquamyl Guminase PExtract Udbytte (%) Total sukker (g/100 ml)* Maltose (%) Maltotri